Gyenes Levente


  Gyömrő a kezdetektől befogadó település volt. Az 1900-as évek elején kezdődő dinamikus fejlődése után sokan választották a főváros közelsége miatt lakóhelyüknek városunkat.
  bővebben »

  Magunkról

  Bizonyára Ön is eljutott már országunkban, vagy azon túl olyan helyre, ahol csodálkozva szemlélte a szép, új lakóépületeket és gondosan ápolt környezetüket. Valahová, ahol a "szürke" épületek között nem csak egy-egy ház emelkedik ki egyediségével, hanem valamennyi épület szép és környékük is rendezett. Mi, a gyömrői KastélyDomb megálmodói is megtapasztaltuk már azt a felemelő érzést, melyet a környezetükbe harmonikusan illeszkedő, gondosan tervezett lakóházak látványa nyújt, miközben azon tűnődtünk, vajon hogyan tudnánk az agglomeráció egyik közkedvelt gyöngyszemében, Gyömrőn sokak számára elérhetővé tenni ilyen életteret.

  A KastélyDomb életre hívásával 2012-re kiteljesedést nyert az a szándékunk, hogy minden kedves Ügyfelünk egy valóban egyedileg tervezett, meghatározó zöld felülettel rendelkező, részleteiben is alaposan átgondolt, energiatakarékos otthonba költözhessen.
  ott-hon.hu
  Variart

  Minden jog fenntartva: 2012-2019 www.ott-hon.hu
  E-mail: info@ott-hon.hu, Telefon: +36 70 311 5944